Baby - geboorteslinger

Een naamslinger begint bij Geboorte

Een naamslinger is een unieke manier om de naam van je pasgeboren baby op een feestelijke en persoonlijke manier te presenteren. Maar wist je dat je al vóór de geboorte van je baby kunt beginnen met het samenstellen van je naamslinger? Een naamslinger begint namelijk al bij geboorte!

Door bij het bestellen van je geboorteslinger alvast de letters van de naam van je baby door te geven, weet je zeker dat je de juiste kleuren en materialen hebt voor de slinger. Je kunt ervoor kiezen om de kleuren aan te passen aan het geslacht van je baby, of juist te kiezen voor neutrale kleuren die passen bij iedere babykamer.

Een naamslinger is niet alleen leuk voor thuis, maar ook voor bijvoorbeeld de babyshower of het kraamfeest. Door de slinger op te hangen maak je de naam van je baby op een feestelijke manier zichtbaar voor iedereen. Bovendien is een naamslinger een mooie decoratie die je kunt gebruiken om de babykamer op te fleuren.

geboorteslinger 1 G 1700
Treinslinger 5 N 1401

Bij het maken van je naamslinger kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals vilt, hout of papier. Hierdoor kun je de uitstraling van je naamslinger helemaal afstemmen op je eigen smaak en de stijl van de babykamer.

Bestel nu alvast jouw persoonlijke geboorteslinger voor de geboorte van je baby en beleef extra veel plezier aan de voorbereiding op de komst van je kleintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *